BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Pages

Followers

Tuesday, June 1, 2010

TEst MtA Korang... Dont noty2..

EYES TEST

Look at the picture below very carefully
Apa yang korang nampak dan fikir? Apa yang 1st terdetik dalam hati korang, letak kat komen. Jangan klik read more dulu. Klik read more lepas korang taip komen. Kita tengok siapa yang kena!!



Have you noticed the girl in the background?
Noticed her bum?

Well look at the picture carefully!
if your answer is YES then go and see an OPTOMETRIST!!!

What you see is the shoulder of the girl taking the picture!!!

Eye test ni boleh juga dijadikan brain test. 1st time tengok dah nampak 'benda' lain, maknanya otak korang kena cuci dengan clorox! Aku lagi bagus, 1st time tengok ingatkan gambar ni nak tunjuk gambar hantu kat belakang tu. Aku ingatkan perempuan kat belakang tu hantu. Errkkk..mata aku ni jenis apa ye?

0 comments: